duminică, 22 noiembrie 2009

Uma Thurman, amanta lui Rob

Uma Thurman nu face parte din multimea de actrite care si-au declarat pe fata admiratia pentru Robert Pattinson, actrite printre care se numara Kirsten Dunst, Jennifer Love Hewitt sau Megan Fox. Totusi, ea este norocoasa care va juca alaturi de el, fiindu-i partenera in filmul „Bel Ami”.


Conform publicatiei Hollywood Reporter, Uma va interpreta rolul unei femeie care este extrem de bine pusa la punct cu viata mondena din Paris. Ea va fi o aristocrata care se indragosteste treptat de George Duroy, personajul interpretat de Pattinson. Acesta va fi un tanar jurnalist de succes, care a ajuns celebru avand grija sa le seduca pe cele mai influente femei din oras.

In afara de Uma Thurman, in film va juca si Kristin Scott Thomas, fiind una dintre damele bine care are de-a face cu George Duroy. Recent s-a zvonit ca si Nicole Kidman ar avea un rol in „Bel Ami”, dar reprezentantii ei au declarat ca actrita a renuntat sa joace in ecranizare cartii lui Guy de Maupassant, pentru ca are deja altceva programat si timpul nu-i permite sa accepte un astfel de rol. Filmul „Bel Ami” va aparea in America in 2011 si va fi regizat de catre Declan Donellann.

Sursa: acasatv.ro

Niciun comentariu: