duminică, 22 noiembrie 2009

New Moon records

In opinia conventional-populara a cinefililor si a producatorilor de film, cei care controleaza box-office-ul sunt baietii adolescenti. Insa, in ceea ce priveste pelicula New Moon, lucrurile nu stau intocmai asa. Conform statisticilor publicate de analistii de box-office, acest al doilea capitol al francizei Twilight, a adus la cinematograf un numar record de adolescente.

Cei de la Los Angeles Times estimeaza ca New Moon va incasa cu siguranta in jur de 90 de milioane de dolari, din vanzarile de bilete, avand si mari sanse de a trece de suta de milioane, caz in care peliculacu vampiri va depasi “profitabilitatea” regelui de box-office actual, Transformers: Revenge of the Fallen.

Cu toate ca acum New Moon este “pe val”, daca e sa luam in cosiderare traiectorie “de casa” a primului capitol al francizei, acest sfarsit de samptama ar “trebui” sa insemne o scadere de incasari de cel putin 40%. Pelicula va avea de “concurat” cu cea de-a doua saptamana de proiectii a filmului-apocaliptic al lui Roland Emmerich, 2012.

Sursa: cinemarx.ro

Niciun comentariu: