joi, 26 noiembrie 2009

Peter si Jennie


Jenny Garth, alias Kelly Taylor din „Beverly Hills – 90210” si Peter Facinelli, alias doctorul Carlisle Cullen din „Saga Amurg” sunt casatoriti din ianuarie 2001 si au impreuna 3 copii. Cum era si firesc, actrita l-a insotit pe sotul ei la premiera filmului „Saga Amurg: Luna Noua”.

Jennie nu a prea avut multe roluri importante dupa ce a fost Kelly din „Beverly Hills – 90201”. Ea a jucat rolul surorii mai mari a personajului interpretat de Amanada Bynes in „What I like About You”, in 2006, serial difuzat si la noi. Acum, Jennie joaca din nou rolul lui Kelly, personajul care a facut-o celebra, in „90210”.


Peter Facinelli (care, intamplator, a implinit 36 de ani chiar la data publicarii acestui articol) este foarte cunoscut acum ca doctorul Carlisle Cullen din „Saga Amurg”, tatal adoptiv al personajului interpretat de Robert Pattinson.

Peter a purtat la premiera un costum negru cu camasa violet si dungi negre, in timp ce Jennie a purtat o rochie neagra dintr-un material care parea un puzzle din cioburi negre, stralucitoare.

Rochia ei a fost de lungime midi si avea o singura bretea, deci in ton cu ultimele trenduri. Nu toata lumea a apreciat coafura ei „a la Rihanna”, dar Jennie a considerat ca e mai bine sa urmeze tendintele moderne decat sa opteze pentru o varianta clasica.

Sursa: acasatv.ro

Niciun comentariu: