vineri, 27 noiembrie 2009

Robert Pattinson viseaza sa ajunga un star al muzicii pop!


Robert Pattinson a marturisit de curand ca viseaza sa ajunga star al muzicii pop, dar se teme ca notorietatea personajului sau din „Saga Amurg” ii va anula sansele de a obtine succesul si pe plan muzical.

Actorul adora sa compuna cantece si chiar intepreteaza una dintre melodiile incluse pe coloana sonora a filmului „ Amurg”, primul din celebra saga moderna cu si despre vampiri. Este vorba despre melodia numita „Never Think”.

E adevarat ca adesea compun cantece. Voi inregistra cateva melodii de indata ce terminam cu perioada de promovare a filmelor, dar nu inainte de asta! Nu vreau sa lansez un album pe care sa fie lipit un sticker pe care scrie „de vampirul din „Amurg””. Nici macar nu vreau sa apara numele meu pe coperta. Vreau ca oamenii sa fie surprinsi si sa-mi asculte muzica pentru ca le place, nu ca sa vada ce mai produce cel care il interpreteaza pe Edward Cullen”, a declarat Robert.

Actorul si-a dorit sa fie cantaret inainte de a deveni actor si chiar obisnuia sa cante in baruri, dar faima pe care au atins-o primele filme din trilogia „
Saga Amurg” l-au impiedicat sa mai faca asta.

Inainte de a fi faimos cantam in baruri si berarii, dar acum imi este imposibil sa mai fac asa ceva”, a marturisit Robert Pattinson pentru publicatia Paris Match.

Mai jos poti asculta melodia compusa de
Robert Pattinson pentru "Amurg", "Never Think"!



Sursa: acasa.ro

Niciun comentariu: