joi, 26 noiembrie 2009

Afla cum a slabit Ashley Greene pentru rolul din „Saga Amurg: Luna Noua”!


Ashley Greene a marturisit ca s-a cam infometat pentru a ramane in forma maxima, special pentru rolul Alice din „Saga Amurg: Luna Noua”. Actrita in varsta de 22 de ani si-a limitat foarte mult consumul de mancare atat inainte de fimari, cat si in timpul acestora.

Vorbind despre modul in care a reusit sa slabeasca , Ashley a recunoscut ca nu i-a fost chiar atat de greu. „De fapt, a fost chiar usor, pentru ca munceam 12 ore pe zi si nu prea mai aveam timp ca sa mananc. Cand apucam sa mananc ceva, ma straduiam sa aleg alimente sanatoase”, a recunoscut actrita.

In timpul filmarilor, Ashley a avut mai multe scene de lupta, pentur care a fost necesar un antrenament intens. Astfel, ea a avut parte si de dieta, si de miscare, iar asta a ajutat-o sa arate foarte bine.

Aveam un antrenor care venea zilnic si trebuia sa ne luptam timp de 4 ore pe zi. Asta ne ajuta sa ne mentinem si conditia fizica, nu doar sa interpretam credibil scenele”, a mai spus Ashley.

Dupa terminarea filmarilor, Ashley a tinut sa-si pastreze obiceiurile sanatoase, asa ca a inceput sa participe regulat la sedinte de Pilates.

Acum fac Pilates in fiecare dimineata. Nu mai ai nevoie de altceva ca sa te trezesti si sa-ti incepi ziua bine-dispus si energizat. Cateodata mai fac si exercitii tip cardio, dar asta-i tot. Nu-mi place sa lucrez cu greutati, pentru ca nu vreau sa-mi creasca masa musculara”, le-a declarat Ashley celor de la US Magazine.

Sursa: acasatv.ro

Niciun comentariu: