marți, 22 decembrie 2009

RIP Brittany Murphy

Duminica, Hollywood-ul a pierdut o stea stralucitoare. Actrita Brittany Murphy, in varsta de numai 32 de ani, a fost gasita decedata in resedinta sa din Los Angeles. La prima vedere, cauza mortii a fost un atac de cord, foarte probabil cauzat de un exces de acelasi tip de medicamente care se pare ca i-au provocat moartea si megastarului Michael Jackson, prescrise tot din cauza durerilor de pe urma operatiilor estetice ulterioare. Regretata actrita a jucat in filme precum: Clueless, The Prophecy II, Summer Catch, Don't Say a Word, 8 Mile, Sin City sau Uptown Girls, film in care a jucat alaturi de Dakota Fanning.





Vedetele Twilight si-au exprimat pe Twitter regretul fata de decesul timpuriu al actritei, la scurt timp dupa aflarea oficiala a vestii devastatoare.




Si Edi Gathegi si-a exprimat regretul fata de moartea actritei, la fel ca si Jodelle Ferland, care a mai spus ca nici surorii sale nu ii venea sa creada cand ea a anuntat-o, Peter Facinelli, Charlie Bewley si Dakota Fanning:"Toate gandurile mele se indreapta spre familia si prietenii ei. Pot sa spun doar ca sunt foarte recunoscatoare ca am avut sansa sa lucrez cu ea."
Ashton Kutcher- "Azi, lumea a pierdut o mica raza de soare"
Condoleante familiei, prietenilor si tuturor celor care au cunoscut-o cu adevarat si care au tinut la ea.

Sursa: twifans.com, wikipedia.com, twitter.com si eu

Niciun comentariu: