marți, 22 decembrie 2009

A aparut Bravo.

A aparut revista BRAVO. In ea gasiti un articol cu Taylor si Muse si un Poster cu The Cullens. Mai jos sunt mai multe detalii:

Cover Story
Taylor Lautner

Încă de la prima ecranizare „Twilight”, personajele Edward Cullen şi Jacob Black s-au bucurat de foarte mulţi fani! Dar care dintre ei deţine supremaţia din acest punct de vedere? Pentru a afla răspunsul, americanii au demarat o campanie de votare, în care s-au implicat şi foarte multe vedete! Eşti în Team Edward sau în Team Jacob? Deşi Edward a câştigat „alegerile”, cu 62% din voturi, BRAVO îţi dă 10 motive să fii fan/ă declarat/ă Jacob Black!

BRAVO Rocks
Muse

Întreaga lume e în febra Muse: BRAVO îţi dă mai multe detalii despre trupa care se aude şi pe coloana sonoră a filmului „New Moon“: ascensiunea lor uimitoare

BRAVO Lifestyle
Stil de gaşcă

Vrei să arăţi precum Ashley Tisdale, Leighton Meester, Kristen Stewart sau Leona Lewis? Nicio problemă! Îţi dezvăluim secretele lor de fashion + ce nu trebuie să-ţi lipsească din garderobă!

În noul număr BRAVO mai găseşti informaţii despre Nick Jonas and The Administration, P. Diddy, Beyonce, Pink, Justin Timberlake, cele mai cool gadget-uri noi, Demi Lovato şi serialul “Steluţa norocoasă” şi multe altele. Postere: Tokio Hotel, New Moon: The Cullens.

Sursa: bravonet.ro

Niciun comentariu: