vineri, 30 octombrie 2009

Interviu cu Nikki Reed

Stephenie Meyer o descrie pe Rosalie ca fiind o fiinta perfecta, cea mai frumoasa femeie din lume. Inalta, slaba, blonda si ochii violeti. Nikki Reed ( 21 ani ) a facut fata descrierii imposibile a lui Rosalie. Saptamina asta, The Cullens: Jackson Rathbone, Elisabeth Reaser si Kellan Lutz au avut interviuri. Acum a venit rindul lui Nikki:
MTV: Dupa parerea ta, care e cea mai mare diferenta dintre Twilight Books si Twilight Movies?
Nikki: Cea mai mare diferenta? Pai, stiu asemanarile. Este vorba despre o poveste de dragoste. Cred ca actiunea din film ne ofera o stimulare vizuala. Dar cred ca New Moon chiar se invirte in jurul acestui intens triunghi amoros, iar in Eclipse triunghiul este si mai sporit.
MTV: Care este scena ta preferata din New Moon?
Nikki: Oricare in care joaca Taylor. Serios, copilul asta este -ops, nu mai este un copil, este un barbat tinar- este incredibil. Si nu spun asta deoarece in fiecare scena este dezbracat. ( Rade ) Serios, uiti ca este dezbracat, deoarece este pur si simplu incredibil. El face filmul asta minunat.
MTV: Spune-ne si noua care este personajul tau preferat din carte, dar care nu este prezent in film.
Nikki: Toti vircolacii. Ei stralucesc caldura evidenta. Sa vezi oameni care interactioneaza si se lupta si se ating reciproc si se tavalesc in namol si sunt o gasca de baieti? A fost o adaugare frumoasa. Deoarece vampirii sunt toti foarte...reci. Suna ca un cliseu, dar a fost multa influenta reciproca ( New Moon ), o influenta umana. A fost super.
Restul interviului il puteti citi aici.
Sursa: twifans.com

Niciun comentariu: