duminică, 17 ianuarie 2010

Dakota Fanning a la Brigitte Bardot

Actrita Dakota Fanning si-a schimbat look-ul pentru coperta revistei “V”, unde apare cu parul tapat si cu radacinile negre, imitand-o pe Brigitte Bardot in perioada ei de glorie, cand filmele ei ii aduceau Frantei mai multi bani decat fabrica de masini Renault.
Dakota Fanning, care va implini 16 ani pe 23 februarie, a abandonat imaginea de adolescenta cuminte odata cu personajul de bad girl din filmul “The Runaway”, iar noul ei look a adus-o in atentia celor de la revista "V". Acestia i-au luat un interviu si au pus-o pe Dakota si pe coperta, pentru care au transformat-o a la Brigitte Bardod, icon-ul sexual al anilor ’60.
Cred ca atunci cand esti in atentia publicului, cand toti sunt cu ochii pe tine, te transformi fara sa vrei intr-un model, pentru ca lumea citeste despre tine si iti priveste fotografiile in care iti este surprins tot ceea ce faci. Insa nimeni nu este perfect, fiecare dintre noi face si greseli. Am facut greseli si voi mai face. Sunt doar un om ”, s-a confesat revistei“V” Dakota Fanning.
Sursa: acasatv.ro

Niciun comentariu: