duminică, 28 martie 2010

Dakota's photoshooting

Dakota Fanning a pozat pentru faimoasa revista Vogue Italia, iar photoshooting-ul e pur si simplu extraordinar. Seamana putin cu Madonna, nu credeti?





Sursa: twifans.com

Statuia lui Robert Pattinson, asediată de fane!

Chiar dacă Rob se numără printre cei care au primit recent o statuie de ceară, aceasta a fost cea mai vizitată din muzeul Madame Tussauds. Astfel că Robert Pattinson cel de ceară a fost asediat de diverse domnişoare care au ţinut să se fotografieze cu idolul lor în diverse ipostaze. Dacă o ţine în acest ritm, statuia s-ar putea deteriora foarte curând.

Mai jos aveţi câteva poze cu fanele înnebunite care nu se pot abţine să atingă şi să pupe statuia!




Sursa: bravonet.ro

vineri, 19 martie 2010

Scuze!!

Imi , defapt ne pare asa de rau...cred ca vorbesc in numele echipei, dar daca am postat toate asa de rar, trebuie sa fie bineinteles din motive intemeiate si avand in vedere ca imi stiu situatia mea, sunt convinsa ca si Irene si Ada au motive la fel de serioase. Motivul meu este, desi nu va pot da detalii, de asemenea legat de scoala si 50% din cauza unei parole la calculator, pe care de data asta nu o stiu, existenta tot din cauza scolii. Sper din tot sufletul sa se schimbe cat de curand situatia si sa recuperez in vacanta. De asemenea profit sa imi cer scuze si in fata Irinei si fac apel si la buna ei intelegere, sperand ca va accepta scuzele mele si va astepta cat sa ne rezolvam problemele, care au fost din totdeauna, dar care acum m-au adus in imposibilitatea de a posta. Imi pare foarte rau. :((

joi, 18 martie 2010

Anunt!!!

Voi incepe sa postez pe blog pe data de 28 martie, pana acum nu am putut si nu pot, deoarece am o multime de teste care nu se mai termina. Sper sa ma intelegeti.
Irene