duminică, 24 ianuarie 2010

Trailer nou “The Runaways”! (Video)

Iată un nou trailer al filmului “The Runaways“, cu Dakota Fanning şi Kristen Stewart în rolurile principale:



Sursa

marți, 19 ianuarie 2010

A aparut BRAVO 2!


Astazi a aparut revista BRAVO, (nr. 2 din 2010). Nu prea cuprinde Twilight, dar este un articol cu Taylor Lautner la BRAVO STARS:
Deşi are o vârstă extrem de fragedă, se pare că Taylot Lautner are foarte multe de povestit tuturor fanilor săi, motiv pentru care a acceptat să lanseze o carte autobiografică, în care să le împărtăşească tuturor multe din secretele vieţii sale!

Sursa: bravonet.ro

duminică, 17 ianuarie 2010

Dakota Fanning a la Brigitte Bardot

Actrita Dakota Fanning si-a schimbat look-ul pentru coperta revistei “V”, unde apare cu parul tapat si cu radacinile negre, imitand-o pe Brigitte Bardot in perioada ei de glorie, cand filmele ei ii aduceau Frantei mai multi bani decat fabrica de masini Renault.
Dakota Fanning, care va implini 16 ani pe 23 februarie, a abandonat imaginea de adolescenta cuminte odata cu personajul de bad girl din filmul “The Runaway”, iar noul ei look a adus-o in atentia celor de la revista "V". Acestia i-au luat un interviu si au pus-o pe Dakota si pe coperta, pentru care au transformat-o a la Brigitte Bardod, icon-ul sexual al anilor ’60.
Cred ca atunci cand esti in atentia publicului, cand toti sunt cu ochii pe tine, te transformi fara sa vrei intr-un model, pentru ca lumea citeste despre tine si iti priveste fotografiile in care iti este surprins tot ceea ce faci. Insa nimeni nu este perfect, fiecare dintre noi face si greseli. Am facut greseli si voi mai face. Sunt doar un om ”, s-a confesat revistei“V” Dakota Fanning.
Sursa: acasatv.ro

Ashley shooting

Ashley Greene va fi vedeta de pe coperta următorului număr al revistei “Sports Illustrated“, iar editorii s-au gândit să o pozeze pe actriţă purtând numai şi numai bodypainting pe corp. HOT-HOT-HOT!

Vedeţi şi voi pozele incendiare mai jos:







Sursa: bravonet.ro

Cele mai sexy femei ale anului 2009!

Site-ul www.idontlikeyouinthatway.com a întocmit un top 10 al celor mai sexy femei din 2009. Iată-l mai jos:

10. Amber Heard
9. January Jones
8. Blake Lively
7. Katy Perry
6. Rosie Jones
5. Olivia Wilde
4. Miranda Kerr
3. Ashley Greene
2. Candice Swanepoel
1. Megan Fox

Sunteti de acord cu topul acesta? Personal le ador pe Blake Lively ( Serena, din Gossip Girl ), Katy Perry si desigur Ashley Greene.

Sursa: bravonet.ro

Ashley Greene, HOT în revista “Interview”! (Foto)

Ashley Greene apare într-o nouă revistă (nu s-o fi săturat de atâtea shootinguri?), de data aceasta fiind vorba de revista “Interview“.

Şedinţa foto realizată este alb-negru, iar Ashley arată (ca de obicei), senzaţional!

Iar aici puteti citi un interviu cu Ashley.

Sursa: bravonet.ro si stiritwilight.blogspot.com

Robert Pattinson, noul Spiderman?

Se zvoneşte că Robert Pattinson i-ar putea locul lui Tobey Maguire în continuarea celebrei producţiiSpiderman, asta după ce Tobey a decis să-şi dea demisia din mai multe motive.

Din păcate, oricât de extaziate aţi fi de această idee, managerii actorului au dezminţit acest zvon, declarând că Robert nu a primit încă nici o ofertă în acest sens…

Voi ce părere aveţi? I s-ar potrivi rolul?

Sursa: bravonet.ro

New pics

Au apărut pe net câteva fotografii care prezintă fragmente din noul film al lui Robert Pattinson, “Remember Me“, unde joacă alături de Emilie De Ravin.






Sursa: bravonet.ro

sâmbătă, 16 ianuarie 2010

Kellan Lutz şi Paul Wesley, pe coperta “Cosmopolitan”!

Kellan Lutz (saga Twilight) şi Paul Wesley (Vampire Diaries) au acceptat să pozeze împreună pentru cea mai nouă copertă a revistei Cosmopolitan, pe care o puteţi vedea şi voi mai jos:


Sursa: bravonet.ro

BD scandal

Scriitoarea Stephenie Meyer a reuşit să se certe cu producătorii seriei “Twilight” pentru că refuză împărţirea cărţii “Breaking Down” în două părţi:

“Nu mi se pare corect ca Breaking Down să fie filmat în două părţi. Acţiunea trebuie împărţită în aşa fel încât să poată încăpea în cele două ore de film. Pur şi simplu nu mi se pare necesar…”

De cealaltă parte, producătorii sunt foarte vehemenţi în privinţa acestei decizii:

Stephenie a semnat un contract şi nu are absolut nici un drept să se opună deciziei pe care deja am luat-o!”

Uuuu! Lucrurile au cam început să scârţâie!

Voi cum vreţi să vedeţi ultima parte a sagăi? Într-un singur film sau împărţită în două?

Barfe, barfe, barfe!!!

Sursa: bravonet.ro

Bravo girl

A aparut revista Bravo Girl. In ea nu sunt articole cu cei din Twilight, dar e un mic articol cu Hayley Williams, de la Paramore.

Poster: Kings Of Leon + cadou Şcolaroscop pe semestrul al doilea.

Mai multe, aici.

Sursa: bravonet.ro

luni, 11 ianuarie 2010

Ashley Greene

Interpreta lui Alice Cullen din saga “Twilight” va juca alături de iubitul lui Leighton Meester – Sebastian Stan (şi el star în “Gossip Girl”) – într-un nou film.

Acesta se numeşte “The Apparition” şi reprezintă o poveste bazată pe fapte reale, despre un cuplu care este bântuit de o entitate ce ia naştere în urma unui experiment dintr-o universitate.

Filmările vor începe luna viitoare în Germania.

Vi se pare interesant filmul?

Sursa: bravonet.ro

New stills

Poze noi din filmul Welcome to the Rileys:



Sursa: twifans.com

New Bravo

A aparut revista Bravo care contine un articol cu Rob si poster cu Bella. Iata mai jos cateva informatii:

BRAVO Stars
Robert Pattinson

Rob nu mai vrea rolul de vampir! Edward, pe vecie? Nu, mulţumesc! Actorul s-a săturat de rolul de prădător „vegetarian“…

În noul număr BRAVO mai găsiţi informaţii despre gemenii Sprouse, Andreea Bălan, Demi Lovato, Milo Ventimiglia, Carmen Villalobos, Chris Brown, Inna etc. Postere: Michael Jackson + Bella Swan.

Sursa: twifans.com

Taylot la gym

Taylor petrece din ce in ce mai mult timp la sala. Pozele sunt de pe 31 decembrie:



Sursa: twifans.com

luni, 4 ianuarie 2010

Scarlett a vizionat New Moon de Revelion

Actrita Scarlett Johansson si-a petrecut Revelionul in familie. A mancat pizza, a jucat jocuri si a privit New Moon. Actrita declarase cu ceva timp in urma ca adora cartile din Saga Twilight si ca ii place primul film. In loc sa mearga la cele mai prestigioase petreceri si sa-si cumpere cele mai scumpe haine, actrita a decis sa petreaca Revelionul cu familia.
" Ma simt mult mai comfortabil cand sunt cu familia, cu oamenii pe care ii iubesc."
Fenomenul Twilight a ametit si starurile de la Hollywood.

Sursa: twifans.com, tradus de mine.

duminică, 3 ianuarie 2010

New Moon Soundtrack

Soundtrack-ul filmului New Moon s-a clasat pe locul 10 in Top 10 Soundtrack-uri din anul 2010. Soundtrack-ul a urcat in top datorita materialelor noi incluse in el ca Grizzly Bear cu piesa Slow Life, Thom Yorke cu piesa Hearing Damage si Bon Iver & St. Vincent cu piesa Roslyn.

Sursa: twifans.com


Scandaluri

Schimbarea lui Rachelle Lefevre cu Bryce Dallas Howard s-a clasat pe locul 7 in topul celor mai Suculente Scandaluri a anului 2009:

Sursa: twifans.com

Interviu cu Beth Behrs

Recent Sfist a luat un interviu lui Beth Behrs, care filma un film in Vancuover, cat timp timp cast-ul din Twilight filmau Eclipse:

- Cum a fost sa filmezi in Vancuover?
- Simteam ca m-am intors in colegiu, totul fiind in acelasi hotel. Hotelul se numeste Sutton Place. In el mai stateau Jon Corbett, Bo Derek si cast-ul din Twilight. Ma simteam de parca stateam cu Hollywood-ul tanar.
- Stai putin, si cast-ul din Twilight a fost acolo?
- Am fost bucuroasa cand l-am vazut pe Robert Pattinson jos, iar Kristen Stewart a vizitat des sala de gimnastica. Cu cast-ul din Twilight acolo a fost o nebunie. Paparazzi erau afara tot timpul.

Sursa: twifans, tradus de mine.

Interview with Billy

Billy Burke vorbeste despre Eclipse si New Moon:


Sursa: twifans.com

Adventureland

Poze din filmul Adventureland cu Kristen:



Sursa: twifans.com

Robessed

Iata niste video-uri din DVD-ul Robsessed:


Sursa: twifans.com

Robert new pic

A mai aparut o poza de la premiera New Moon:


Sursa: twifans.com

Golden Globes

S-a confirmat ca Premiile Golden Globs vor avea loc duminica, 17 ianuarie, in Beverly Hilton si vor fi formate din 5 parti. Summit Entertainment va fi prezent, alaturi de Universal, NBC, Warner Bros, HBO, Harvey&Bob Weinstein. Dupa cum stim, Kristen Stewart si Anna Kendrick vor fi si ele prezente, participand la competitie cu filmele Adventureland si Up in the Air. Distributorul Summit Entertainment va face prima parte din Golden Globes. Intrebarea e: Vor fi prezenti Robert Pattinson si Taylor Lautner? Inca nu se stie nimic sigur, dar se presupune ca da.

Sursa: twifans.com

Team Charlie

Cei ce sunt Team Charlie au um motiv de bucurie. Au aparut si tricouri Team Charlie, din pacate nu si in Romania:



Sursa: twifans.com

Davis tweets

David Slade a scris pe Twitter ca pregateste o surpriza. Curios, pentru cine? Familia, prietenii sau fanii? Eu sper pentru ultima varianta:

Sursa: twifans.com

Entertainment Weekly

Anna Kendrick, George Clooney si Vera Farmiga au aparut pe coperta revistei Entertainment Weekly. Ei au intrat in competitie pentru Oscar alaturi de filme precum Avatar sau Inglorious Bastards. Speram ca vor castiga ceva:



Sursa: twifans.com

Kellan in Miami

Kellan a fost la o petrecere de inaugurare a clubului Klutch, din Miami pe data de 30 decembrie:




Sursa: twifans.com